avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala impotriva unei persoane fizice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala impotriva unei persoane fizice

Buna ziua!
In luna ianuarie anul curent am depus la Parchet (sector 6) o plangere penala impotriva unei persoane fizice pentru inselaciune, am primit numarul de la dosarul penal intocmit insa nici dupa 3 luni de zile nu stim cum mai stau lucrurile. Nimeni nu ne anunta ce s-a mai intamplat intre timp, daca persoana respectiva a primit citatie acasa de la politie...etc..noi nu trebuia sa fim instiintati in vreun fel?
Cel mai recent răspuns: ContSters102066 , utilizator 18:58, 27 Aprilie 2010
puteti face o adresa catre parchet, aratind nr. de dosar, solicitind informatiile care va intereseaza. cercetarea penala se va termina in momentul administrarii tuturor probelor si intocmirea rechizitoriului de catre procuror.
Buna ziua !
Bineinteles ca veti primi o adresa de la organul de cercetare penala( politie). "Aveti putintica rabdare stimabile!", tara este plina de infractori , iar organele sunt ...subnumerice:D.
Cu stima !
Sunt foarte multe dosare aflate in faza de urmarire penala la polititi si parchete,un adevarat aflux,pentru un personal subdimensionat,astfel ca asteptarile vor fi lungi.
Solicitati prin cerere scrisa,relatii despre stadiul anchetei in dosarul penal care va priveste
Mai aveti ceva de asteptat, eu astept pentru solutionarea unei plingeri penale de aproape trei ani, vorba aceea "Da-mi Doamne rabdare, dar repede ca nu am timp sa astept"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatie liviuu liviuu Am facut o plangere penala la Parchet, a fost trimisa spre cercetare la politie, unde dupa 10 luni am facut o petitie la Inspectorat si mi s-a raspuns ca ... (vezi toată discuția)
Plangere penala! Florenta Matis Florenta Matis Am facut o plangere penala pentru santaj si amenintare in urma cu 2 luni jumate si nu am primit nici un raspuns.Exista sanse sa se mai inceapa urmarirea penala ... (vezi toată discuția)
Reclamatie la politie pentru distrugeri materiale fara raspuns fsa fsa Am reclamat la Cca de Politie faptul ca un vecin mi-a distrus mai multe bunuri prin demolarea unui zid de pe hotar in curtea mea din august 2009 si am primit ... (vezi toată discuția)