Am urmatorul caz: in 2005 salariata a avut si concediu de maternitate si a intrat in concediu de crestere copil pana la 2 ani. E bine pana aici. In 2006 este in continuare in concediu de crestere copil. Are contractul de munca suspendat, pt crestere copil pana la 2 ani.
Ce trebuia eu sa fac in 2006? Sa apara in stat cu zero (0) si sa depun declaratiile la sanatate, somaj si cas (unde apare pe lista nominala) tot in zero, cu specificatia ca este in concediu? Daca se poate, si actele legislative care reglementeaza acest caz. Va multumesc
eu as vrea sa stiu pana cand este concediul de crestere a copilului pana face copilul 2 ani sau pana se implinesc 2 ani de cand mia fost aprobata cererea?
In concediu de creste copil se sta pana implineste copilul 2 ani. eu depun stat cu persoana care este in concediu crestere copil pana a doi, completat cu zero, la itm; iar declaratii (am intrebat si asa mi s-a raspun) le depun, tot in zero, la: sanatate, somaj(completez suspendat),itm, fisc (aici mai depun, la fiecare decl 102 si copie xerox dupa decizia de suspendare). nu depun decl. la cas. :)
Concediul pentru cresterea copilului inceteaza la data implinirii varstei de 2 ani a copilului.
Beneficiarul acestui concediu isi poate relua activitatea si pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului.
Concediu maternal?
LAUAND
as dori sa va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie.
pentru o persoana care este salariat la o firma si intra in concediu maternal sa mai depun ... (vezi toată discuția)