avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contractul colectiv de munca la nivel de ramura
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contractul colectiv de munca la nivel de ramura

Stiti cumva unde as putea gasi un contract colectiv de munca la nivel de ramura pt constructii? Sau il are cineva? :"> Din cate am inteles, pt aceasta ramura salariul minim este de 980 ; iar seful meu vrea sa vada negru pe alb acest lucru :D. L-am cautat si pe google, si nu l-am gasit nicaieri. Ma poate ajuta cineva?
Ultima modificare: Marți, 20 Februarie 2007
jevelson, utilizator
Cel mai recent răspuns: Miruna SRU , utilizator 08:50, 23 Februarie 2007
Aceast era pt 2005-2007. Pentru 2007-2010 CCM la nivel de ramura - constrctii se modifica si salariul. Ma intereseaza daca stie cineva sau l-a vazut pe undeva acesta.
Act adiţional la Contractul colectiv de muncă la nivelul ramurii construcţiilor pe anii 2006-2007, act înregistrat la Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei cu nr. 2761/15.12.2006
Art. 50. - Salariul minim brut de bază pe ramura construcţiilor se fixează la 450 RON pe lună, începând cu data de 1 ianuarie 2007, pentru un program de lucru de 170 ore/lună.
Celelalte articole rămân nemodificate.

Inca nu a fost renegociat.
Ultima modificare: Vineri, 23 Februarie 2007
Miruna SRU, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coeficienti salarizare Dinush Dinush Va rog sa-mi comunicati salariul minim pe tara si in constructii si coeficientii aferenti. Va multumesc (vezi toată discuția)
Discriminare !!!! julien_slbz julien_slbz citez din CCMN 2007-2010...art. 103 In contractele colective de munca incheiate la nivel de unitate de catre sindicate in numele salariatilor, partile ... (vezi toată discuția)
Salarizare cadre de conducere noiklosa noiklosa Buna ziua, Stiu ca exista undeva ceva prevazut despre faptul ca salariul minim pe economie este mai mare pentru cei cu functii de conducere, sau care ocupa ... (vezi toată discuția)