avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere - absente nemotivate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere - absente nemotivate

cu ce articol este corect sa incadrez o concediere pe baza absentelor nemotivate ?
Art 51.(2) , Art. 52.(1) b) sau Art. 61. a ? si la cate absente nemotivate se poate desface cim ? :hm:
multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: AnnaMaria_ru , utilizator 13:07, 11 Iunie 2010
am o intrebare...din cine este compusa "comisia disciplinara"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere cm individual Barby1996 Barby1996 Angajat care nu-si a dat demisia,dar numai vrea sa lucreze si nici nu s-a prezentat la munca. Cu ce articol se poate desface CM? (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca Ileana popa Ileana popa Buna seara, Daca o persoana angajata pe postul de ingrijitor, in invatamant,cu contract de munca pe durata nedeterminata a avut concediu fara plata, cu ... (vezi toată discuția)
Absente nemotivate Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,am un angajat caruia i-am acordat concediu fara plata din data de 31.05.2011-31.08.2011,problema este ca a trecut o luna(intreaga luna septembrie) si ... (vezi toată discuția)