avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract prestari servicii sau conventie civila intre ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract prestari servicii sau conventie civila intre un SRL si o persoana fizica

Buna ziua,

Am si eu o nelamurire si va rog mult sa ma ajutati. Am un SRL si doresc sa angajez o persoana pentru executarea anumite lucrari de instalatii. Nu stiu ce contract sa fac cu respectiva persoana fizica care nu este si nu se va face persoana fizica autorizata. Pot incheia un contract de prestari servicii sau o conventie civila de prestari servicii ..sau care este diferenta intre ele? Si mai am o intrebare care sunt obligatiile mele ca SRL dpdv fiscal trebuie inregistrat ctr la Adm Financiara, dar ale lui ca persoana fizica?

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Viorel80Viorel , utilizator 02:17, 18 Aprilie 2015

Multumesc frumos pentru raspuns.
Daca m-am aratat putin indignat a fost din cauza situatiei nu al raspunsului.
Apreciez foarte mult raspunsul primit.

Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Aprilie 2015
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventii civile moraruc moraruc Buna ziua, Mai sunt valabile conventiile civile de prestari servicii?daca da,in ce conditii?? (vezi toată discuția)
Conventie civila Vioreld Vioreld salutare. vreau sa inchei cu o persoana fizica o conventie civila. intrebarea mea este ce se plateste in acest caz (doar impozitul de 16%)? cine plateste ... (vezi toată discuția)
Cum este mai rentabil: cim sau conventie civila? alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, Vreau sa angajez traducatori cu carte de munca si vreau ca suma sa varieze de la o luna la alta, care sunt impozitele (toate cheltuielile) pe care ... (vezi toată discuția)