Ilika a scris:
pai daca e asa lucrurile sunt clare: executorul va face punere in posesie in prezenta unui expert topo care sa stabileasca exact linia de hotar din expertiza si concomitent trageti dvs gard de lemn sa zicem-provzoriu
sa revendice el gardul de la dvs, asta daca nu-l actoinati in judecata sa-l ridice el, sau dvs pe cheltuiala lui
e drept o sa aveti doua garduri, unul al dvs intre cele doua prop si unul in curtea dvs:D
Complet de acord dar eu nu pot intra in beci decat daca trec de acel gard. Sa zicem ca vin cu executorul si ma lasa sa fac acel gard dar mai departe eu cum voi intra in beciul meu? Am voie sa-mi fac o poarta prin gardul lui? Sau sar peste? Executorul pe care l-am consultat a spus ca el vine, stabileste hotarul corect si incearca sa-l convinga pe el sa mute gardul. In caz contrar, el va face un raport cum ca accesul e obturat de un gard si chestia asta ar mai dura un an si ceva. Mentionez ca pentru a veni si discuta cu vecinul si a pune hotarul corect m-ar costa bani frumosi. Din pacate, vecinul cu care ma judec e un 0 barat de la care nu am ce bani scoate. Asadar, ce ramane sa mai fac? Sa fac eu o actiune in instanta special pentru ridicarea gardului? Am crezut ca o data cu scoaterea titlului executoriu, voi putea in sfarsit sa deschid beciul si sa scot dupa 2 ani muraturile, compoturile si borcanele de tocana stricate si sa folosesc bunul meu....:(