avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... De catre cine trebuie eliberata autorizatia de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

De catre cine trebuie eliberata autorizatia de operator radar si aparat de filmare?

la dosar este atasata o copie "conform cu originalul" a atestatului (nr XXX din 12.05.2009) de operator. In acesta scrie ca agentul x "este autorizat sa desfasoare activitati de utilizare si exploatare a aparatului radar PYTHON II camera si aparatura video". Acest atestat este stampilat si semnat de "seful brigazii".

Un avocat mi-a spus ca este o mare problema deoarece acest atestat(autorizatie) trebuie eliberat de o institutie independenta.
Ultima modificare: Luni, 19 Aprilie 2010
123Andrei, utilizator
Cel mai recent răspuns: daio73 , utilizator 19:57, 19 Aprilie 2010
Am contestat si eu in instanta acest lucru precum si faptul ca pe fotografia in care se vedea numarul masinii aparea alta viteza decat aceea pentru care am fost amendat insa am cheltuit banii degeaba pentru ca am pierdut .
mie mi-a fost ridicata masina...
Ultima modificare: Luni, 19 Aprilie 2010
123Andrei, utilizator
Acel domn avocat da dovada de exces de zel.
Pentru linistea dvs.si mai ales a avocatului acel atesat se elibereaza de IGPR la propunerea politiei rutiere.
Cum sa fie eliberat de o institutie independenta??????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare pv depasire viteza mariuslm mariuslm Buna ziua, Am si eu o intrebare. Am fost amendat pentru depasirea limitei de viteza in localitate cu 86 km/h. Nu am semnat procesul verbal, iar astazi l-am ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda radar bogda_24 bogda_24 Buna ziua. Am luat azi 29.05.2012 o amenda de radar pe DN1 la intrare in Ploiesti dinspre Bucuresti. Ideea este ca m-a luat un MCV si m-a oprit alt politist la ... (vezi toată discuția)
Valabilitate atestat operator radar dana_toader dana_toader Buna ziua, Ma judec cu IPJ Buzau pentru anularea procesului verbal de contraventie prin care mi s-a suspendat permisul. Am invocat o serie de ... (vezi toată discuția)