avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale adaugare cod caen - servicii catering cod 5621
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

adaugare cod caen - servicii catering cod 5621

Ca si agentie de turism organizam evenimente mai mari sau mai mici. La evenimentele mari apelam la servicii ale firmelor specializate de catering integrand serviciul in cadrul unui pachet . Pentru evenimente mai mici sau cu buget foarte mic suntem adesea nevoiti sa asiguram si coffee break-urile sau Snack-urile . In astfel de situatii apelam la diversi furnizori de produse de la care cumparam cu acte in regula produse ( sanwich-uri, produse patiserie - cofetarie ) pe care le punem la dispozitia participantilor in respectivele pauze . Nu producem noi produsele, nu le transportam ci doar le despachetam si le punem pe masa la ora si intr-o prezentare potrivita evenimentului . Pentru cafea / ceai ne-am luat cafetiere si dozatoare apa calda ( deci nu facem noi cafeaua in bucatarie ci o preparam in fata clientului ), apa o cumparam ca tot omul de la alimentara, vesela este doar de unica folosinta . Noi nu servim clientii fiind totul in regim open bar .
Toata acesta activitate nu face parte din activitatile specifice unei agentii de turism deci toate cheltuielile nu pot fi deduse . Se incadreaza aceasta activitate in activitatile specifice firmelor de catering ? Am intra in legalitate daca am adauga in domeniile secundare de activitate ale firmei codul 5621 ? Aveti o alta solutie sau recomandare ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:33, 19 Aprilie 2010
Introduceti codul 5621 in obiectele secundare si-l autorizati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen pentru cofetarie mariusgabriel mariusgabriel buna ziua, am deschis o cofetarie unde se comercializeaza urmatoarele: prajituri, sucuri, ceai cald, cafea, bomboane si produse de patiserie. Am depus ... (vezi toată discuția)
Autorizatii/avize , activitate cateing edys_cafe edys_cafe Buna ziua! de ceva timp mi-am deschis o societate com. , domeniul de activitate fiind catering, tot odata am inchiriat si un sp. com. intrebare:- ce ... (vezi toată discuția)
Infiintare patiserie balmus-to balmus-to Buna ,as dori sa stiu daca pe codCAEN 5621 se poate si servi produsele de panificatie,patiserie si cafea in spatiu sau ce ate coduri se pot asocia. Multumesc (vezi toată discuția)