avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CALCUL CONCEDIU MEDICAL
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CALCUL CONCEDIU MEDICAL

va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta.
un angajat este in concediu de crestere a copilului pana la data de 03.05.2010.
Din data de 04.05.2010 beneficiaza de concediu de boala. Care este modul de calcul al salariului pt. perioada concediului medical? Care este baza de calcul a indemnizatiei pt. CM
Cel mai recent răspuns: rocriss , utilizator 10:29, 27 Aprilie 2010
baza de calcul pentru CM este indemnizatia de care a beneficiat salariata pe perioada concediului de ingrijirea copilului pana la implinirea varstei de 2 ani. trebuie sa va aduca un exemplar din deciza pe care a primit-o atunci cand a intrat in concediu , de la ITM .pe perioada de concediu pana la 2 ani , ITM-ul depune la casa de pensii, sanatate si somaj declaratii nominale pentru mamele care stau acasa si beneficiaza de indemnizatie, la fel ca orice angajator.
Multumesc pentru ajutor.:D
lili2003stoica a scris:

... ITM-ul depune la casa de pensii, sanatate si somaj declaratii nominale pentru mamele care stau acasa si beneficiaza de indemnizatie, la fel ca orice angajator.

Unde se intampla asta?
in fiecare localitate; cand a aparut oug 158 la noi la galati s-a facut o instruire cu toti angajatorii si de acolo stiu lucrul acesta; daca nu ma credeti va puteti interesa si dvs.; eu am vrut sa fiu de ajutor.
Da, angajatorii pastreaza pe statul de plata si depune declaratii care includ si salariatii aflati in concediu crestere copil, chiar daca acestia au contractul de munca suspendat, insa nu am inteles ce e cu ITM-ul in ecuatia asta :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mod calcul costea teodora costea teodora va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta. un angajat este in concediu de crestere a copilului pana la data de 03.05.2010. Din data de 04.05.2010 beneficiaza ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim pe motiv de graviditate Dinush Dinush In caz de suspendare CIM pe motiv de graviditate care sunt procedurile? Se inregistreaza in Revisal? si daca da, cum? De asemenea cum ii voi calcula salariul ... (vezi toată discuția)
Doua spete despre carnetul de munca! OvidiuDanut OvidiuDanut Salut! Va expun doua spete pe scurt: 1) Am un fost angajat care nu vine sa-si ridice carnetul de munca. Ce obligatii am eu, angajatorul, daca el refuza sa ... (vezi toată discuția)