avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... model adeziune ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

model adeziune ONG

as dori si eu cateva modele de adeziune ptr un ong
Cel mai recent răspuns: donQ , utilizator 17:53, 3 Noiembrie 2010
Nu cred ca exista un model , fiecare asociatie isi poate face propriul document tip sau poate sa fie si un simplu document scris de mana asemanator cu o cerere.
Adeziunea trebuie sa respecte prevederile statutului in ceea ce priveste primirea de noi membri.
Cuprinsul uneui asemenea adeziuni ar fi bine sa cuprinda urmatoarele:
- numele si prenumele
- date personale de indentificare si contact
- inscrierea expresa a vointei persoanei respective ca doreste sa devina membru al asociatiei.
- declaratia persoanei ca a luat la cunostiinta si va respecta statutul asociatiei.
Ultima modificare: Joi, 22 Aprilie 2010
PetruD, utilizator
CERERE - ADEZIUNE

Subsemnatul(a).......................................................... cu domiciliul în .................................................. strada .............................................., nr.........., bloc......., scara......., etaj......, ap......., sector........., posesor(are) a BI / CI seria ............, nr.............................., eliberat(ă) la data de ................................de către Sectia de Politie .................................., avand cod numeric personal ........................................., vă rog să aprobaţi înscrierea mea în rândul membrilor Asociatiei .................

Data:.................... Semnătura.............................
Telefon fix:...................
Mobil:..............
E-mail:..........................



ADEZIUNE

Subsemnatul(a)......................................................cu datele personale menţionate mai sus, prin prezenta recunosc că am luat cunoştinţă de prevederile Statutului ....................................... şi sunt de acord să îl respect.
Mă angajez să promovez obiectivele asociaţiei, să particip şi să susţin activităţile acesteia, să respect normele de etică profesională şi conduită morală, să pun la dispoziţia acesteia informaţiile de care dispun în vederea organizării sistemului public de informaţii, în beneficiul comun al tuturor membrilor ei.
Mă voi abţine de la orice acţiune care dăunează prestigiului şi intereselor asociaţiei şi a membrilor ei.


Data:.................... Semnătura.............................

Aprob:
Preşedinte
Asta e cererea Asociatiei noastre pentru cei care vor sa se inscrie.
Sper sa va fie de ajutor!
multumesc pt raspuns
O nelamurire. Avand in vedere ca in formular sunt inscrise date cu caracter personal, asociatia este obligata sa fie inscrisa ca operator pentru prelucrarea datelor personale conform legii 677/2001 sau in acest caz nu se aplica avand in vedere ca datele sunt furnizate in vederea validarii nu al prelucrarii?

Cum trebuie sa procedeze o asociatie in acest caz?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia este obligata sa fie inscrisa ca operator pentru prelucrarea datelor personale? gabbibg gabbibg O nelamurire. Avand in vedere ca in formularul de adeziune asociatie de parinti, sunt inscrise date cu caracter personal, asociatia este obligata sa fie ... (vezi toată discuția)
Dovada calitate membru asociatie romi_codrean romi_codrean Buna ziua As dori sa aflu mai multe pareri despre dobandirea si dovedirea calitatii de membru al unei asociatii. Subsemnatul sustin ca membrii unei ... (vezi toată discuția)
Asociatia de parinti din scoala lucdum lucdum Buna ziua, In scoala noastra exista asociatia parintilor infiintata in 2008 cu aproximatie avand ca membrii fondatori conducerea de atunci a scolii. ... (vezi toată discuția)