sunt intr-un litigiu de munca; societatea a fost dizovata recent prin hotarare judecatoreasca,la cererea ORC, pt nedepunerea bilanturilor fiscale;
la trei termene consecutive a fost trimis in scris interogatoriu partii, la care n-a raspuns, ultima oara sub sanctiunea art 255. La acest termen, afland de dizolvare de la mine, instanta cere ORC lichidatorul judiciar si nu mai cere nicio proba partii.
La termenul urmator pot solicita sa se constate aplicatibilitatea art 255, sau proba cu interogatoriul s-a pierdut?
Administratorul societatii mai este parte in proces,ca reprezentant al societatii, sau poate fi chemat ca martor?
Societatea fiind o firma fantoma, nu are nicio declaratie depusa de la inceput,2006, pana in prezent, in mod evident nu are niciun document inregistrat in contabilitate. Poate fi in favoarea mea acest aspect?
Interogatoriul ramine o proba cistigata cauzei facindu-se aplicarea art. 255. Administratorul nu poate fi martor in proces, iar omisiunile de care ati facut vorbirea sunt in favoarea dv.
Va multumesc.Nu eram lamurita cum imi schimba situatia din proces lichidatorul, daca acesta devine reprezentant al societatii in aceasta perioada si in fata instantei.Se pare ca nu.
Tot in acest proces martorii ( contabila societatii si inca un reprezentant al acesteia) nu s-au prezentat la doua termene consecutive si li s-a trimis din nou citatie. Instanta n-ar fi trebuit sa inceapa sanctionarea lor ca persoane fizice? De la a cata citare sunt de regula sanctionati?
Dosar in instanta
nitmar
Am dat in judecata o societate pt restante salariale; initial am introdus eronat dosarul la judecatorie; la prima infatisare asociatul si administratorul unic ... (vezi toată discuția)