Ca ati numarat modificarile din codul fiscal de nevoie intr-o problema serioasa e una, si ... eu nu pot decat sa va felicit si sa-mi scot palaria. Insa sa spuneti ca este si cea mai modificata lege din Romania fara sa numarati modificarile din toate celelalte legi:D cred ca e prea mult pt intelegerea mea. As fi inteles problema daca ati fi prezentat solutia sub forma de ...STIATI CA...era cu totul altceva...ati fi folosit informatii de statistica...
Zic aceste lucruri pt ca nu mi s-ar fi parut normal ca un lucru bun inceput pe acest site sa inceapa fara controverse:)) Bineinteles ca asteptam si reactia lui Ne-niku B-)
andrei_16, in discutia de acum nu punem verdicte. Eu imi spun doar parerea, si nimic mai mult. Pana la urma, cel mai inalt om din lume a fost ales dupa masurarea tuturor oamenilor din lume sau a fost ales asa pentru ca e cel mai inalt om dintre cei care si-au asumat aceasta calitate. La fel si cu cel mai gras om din lume, cu cea mai intalta cladire din lume si tot asa. :D Nu?
Eu cred ca pana acum, Codul Fiscal e cea mai modificata lege din romania. Are cineva alta parere? As fi curios sa aflu. :P