avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cultură generală Care e cea mai modificata lege din RO?
Discuție deschisă în Cultură generală

Care e cea mai modificata lege din RO?

care este cea mai modificata lege din romania? sunt curios.
Cel mai recent răspuns: durusoctavia , utilizator 11:56, 5 Martie 2007
Aaa vorbesti de un teren concesionat pe care-ti faci tu casa? daca la asta te referi atunci e corect sa nu se intabuleze. Ce se intampla cu casa dupa ce se termina concesiunea?
Nu te mai pripi maestreB-)
Nu l-am concesionat si oricum, nu de asta e vorba in propozitie;)
Iar nu vezi padurea de copaci....:D
Pai daca pui si tu copacii inalti in fata...:))
fii mai explicit ca sa inteleg si eu ca am lipsit cand s-a mai discutat:(
Nu s-a mai discutat pana la discutia asta :D
Lasand la o parte nelamurirea mea si, mai ales, ignorand "generalul" topicului, pe scurt: prin anii 1991-1992, X face contract de inchiriere pe un teren pe perioada nedeterminata (nu ne intereseaza cum sau de ce :P).
Pe teren, X a construit o constructie. X vrea credit mare. Banca cere imobile valoroase. X zice - am casa. Banca zice - acte autentice, dovada proprietatii. X - pai... sunt proprietar, am autorizatie, a functionat si un bar acolo. Banca zice - si mai vreau ca imobilul sa fie intabulat ca sa pot pune ipoteca:D
Si uite asa... avocatu' lu' X intreaba: de ce doar terenurile se pot intabula si nu si casele atunci cand terenul nu e intabulat?
Ce ti-e si cu bancile astea...vor cam multe. da e buna asta ca fiind de cultura generala;)
Mai in gluma mai in serios, poate ar fi bine sa fie inscrise la mobile:O :))

Alte discuții în legătură

Conditiile raspunderii ocpi pentru erori in tinerea evidentelor cf Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici [b]Unu. Proprietarii[/b]. In 2001 fratii X si Y, necasatoriti, cumpara impreuna, in cota de 1/2 fiecare, imobilul situat in ..., teren si constructii. [b]Doi. ... (vezi toată discuția)
Acordare drept preemtiune gicsyyy gicsyyy Sa va explic care este situatia in care ma aflu: Eu sunt proprietarul unui teren. Ca vecin in partea de N am teren proprietatea primariei. Acest teren este ... (vezi toată discuția)
Casa construita pe terenul statului luddivic luddivic Am urmatoarea situatie .Locuiesc la tara si detin o casa care e construita pe terenul statului .Am fost Mi-am scos identificare teren, apoi am fost la un ... (vezi toată discuția)