Buna seara am si eu o problema in primul rind nu am fost casatoriti legitim ea a luat copilul si a plecat cu el fara stirea mea si ea mai are o problema cu banca in ce sens a facut un inprumut in banca cu acte false cu un alt barbat cu care a stat in preuna cu care a facut inprumutul dupa care sau despartin si eu nu am stiut nimic finca a ascuns intre timp el nu a platit banca si ea are o datoriede 300mill eu am cunoscuta am stat in preuna din care a rejultat un copil ce spuneti am sanse sacistig custodia copilului vam spus in mare toate astea ca sa intrelegeti despre ce e vorba in toate incurcatura asta
puteti proba si cu martori ca ati avut grija de el, ca l-ati schimbat, ca ati stat cu el etc, si pana acum, ca daca va duceti la instanta si ziceti ca o sa faceti, o sa.., dar in schimb pana acum a stat doar mama cu el si dvs l-ati dragalit 10 min, nu va acorda custodia.
oricum, va trebuie avocat
tocmai din pacate mama lui cu problema pe care a o are cu banca nu a avut timp de el a trbuit sa se duca la munca si tot ce cistiga punea la banca eu am fost in concediu de paternitae dupa cei 2 ani a stat tatal meu cu el pe ia nu interesa de mine si copil ci de banca ei
din experienta va spun ca va trebuie probe solide si clar in favoarea DOAR a dvs. exemplu: ancheta sociala constata conditii net superioare la dvs. , martorii testeaza ca exclusiv pt dvs. ...tot ce va fi la mijloc( sau macar 30 % in favoarea mamei _) va conduce la o solutie in defavoarea dvs.....nu este deloc usor, dat fiind cutuma instantelor romane de incredintarea copilului la mama....