avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... aviz de la primarie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

aviz de la primarie

Daca un comerciant face vanzari directe ,din usa in usa ,pe raza unei anumite localitati,ii trebuie autorizatie de la primaria localitatii respective?Si daca legea prevede asa ceva ,functionarii primariei sunt obligati sa elibereze acea autorizatie,sau e o decizie ce tine numai de bunul plac al acestora(presupunem ca e vorba de un comert corect si decent)Va multumesc celor care vor raspunde.
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 21:54, 21 Aprilie 2010
Atata timp cat desfasurati activitate comerciala ambulanta pe teritoriul unei primarii, trebuie sa aveti autorizatie de la acea primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face pentru a afla daca mi se permite sau nu comert ambulant stradal cu covrigi? covrigut covrigut Buna ziua. Am o covrigarie si as dori sa amplasez o toneta pentru comert ambulant prin care sa vand covrigi in fata unei scoli. Cei de la primarie stramba din ... (vezi toată discuția)
Anularea activitati merin merin Primaria pe raza careia am magazinul alimentar mi-a anulat autorizatia de functionare pentru ca nu imi respect programul de functionare. Aceasta decizie am ... (vezi toată discuția)
Autorizatie comerciant ambulant wohka wohka Se plateste pentru autorizatie de comerciant ambulant? Unde pot gasi mai multe informatii despre comertul ambulant? (vezi toată discuția)