avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... scaderea de dobanda la o banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

scaderea de dobanda la o banca

Buna ziua.
Am citit pe forum sa nu dam nume bancilor.
Am luat in 2007 un credit in euro pe 30 de ani la o dobanda fixa in primul an si apoi variabila in functie de dobanda bancii (in contract nu este stipulat nimic de EURIBOR). Dupa un an mi s-a dublat rata si cu greu i-am facut fata, pana anul asta cand am primit o instiintare ca banca imi poate oferi o dobanda mai mica, fixa in primii 5 ani si apoi variabila dar in functie de euribor6M, la care se adauga 7 puncte procentuale. Am discutat la banca, iar managerul mi-a spus ca sa aduc un nou girant deoarece intre timp veniturile mele au scazut si sa incerc o noua refintare. Dar cand mia-u marit dobanda nu mi-au cerut nici un fel de acte, adeverinte salariale acum de ce imi cer asa ceva????
Nici nu stiu daca sa ma duc sa semnez sau nu alte acte tinand cont ca atunci cand bancile au scazut dobanzile aceasta le-a dublat??? As putea sa -i dau in judecata sau sa oaf o adresa la protectia consumatorilor pentru ca in acesta perioada de criza cand nu-mi pot onora datoriile bancare nu e normal ca banca sa ma ajute sau nu?? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters124416 , utilizator 16:22, 4 Iunie 2010
Cititi cu mare atentie noua oferta,deoarece s-ar putea(mai mult ca sigur),ca rata d-voastra sa fie mai mare.Puteti solicita bancii,prin prezentarea actelor privind noua d-voastra situatie financiare(adeverinta de venit),sa va faca o reesalonare a platilor,dar trebuie sa va prezentati personal,cel mai bine la directorul bancii(sunt situatii cand angajatii bancii va pun pe drumuri inutile,nefiind in masura sa ia hotarari cu privire la asemenea situatii).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar la banca florenta_22 florenta_22 In primul an am avut rata fixa 302 euro/ luna, am \"prins\" o oferta cu dobanda curenta de 5.8 %/an, in anul urmator-2009 ne-a crescut rata la 446 euro/luna,cu ... (vezi toată discuția)
Credit - dobanda nu scade mircea1970 mircea1970 buna ziua. Am un credit de nevoi personale garantat cu ipoteca pe imobil, contractat pe 25 ani in anul 2007 la [EDITAT], la o dobanda promotionala de 7,5%, cu ... (vezi toată discuția)
Invitatie la banca - semnare act aditional credit imobiliar cami_v cami_v Buna ziua, Am primit de curand invitatia de a merge la banca pentru a semna un act aditional la un contract de credit imobiliar cu urmatoarele ... (vezi toată discuția)