avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... cum ne aparam de criza?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

cum ne aparam de criza?

cum ne protejam de criza ?
observ pe zi ce trece ca situatia economica in tara se inrautateste vazand cu ochii si pana sa se duca de tot nu cred ca mai este mult , dupa mine undeva prin toamna cred ca va veni scadenta
ce ne facem ? cum sa te protejezi?
si mai am o intrebare ? ce parere aveti de oprea , ministrul apararii ? observ ca in ultimul timp a devenit un mare aparator a tuturor fortelor care mentin un stat de drept justitie , politiie, armata . Oare in caz de criza si de lucruri mai grave nu vom mai auzi de el?
De criza ne mai putem proteja fiecare luandu-ne masuri si adaptandu-ne cat de cat. Dar de incompetenta conducatorilor nu avem mari sanse sa ne apara.
Ministrul Oprea poate fi viitorul prim ministru, la fel de incompetent ca si actualul.
Ca sa ne putem apara de criza, in perioada actuala, cred ca cel mai important e sa reusim sa "supravietuim" si sa ramanem totusi oameni.
Cat despre politica, mai bine sa o lasam si sa uitam de ea pentru ca a trecut vremea cand ne puteam exprima vointa. Nu ne ramane decat sa rabdam linistiti si sa speram ca pana la urmatoarele alegeri, oamenii se vor mai maturiza d.p.d.v. politic pentru ca, pana la urma, asta lipseste in cultura multora din tara asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN cine sustine PDL???? SA VEDEM CU ADEVARAT=D> PDL-ISTI, SA VA PREGATITI:P (vezi toată discuția)
Pentru ce se bat.................? miluc miluc Va rog sa va spuneti parerea in mod decent despre................ ... (vezi toată discuția)
Sunt amenintata mari22 mari22 buna ziua. am fost timp de 3 ani cu un barbat cu 2 copii. era violent si foarte impulsiv, si face parte din lumea interlopa. acum este la puscarie de un an in ... (vezi toată discuția)