avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fluturasi salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fluturasi salariu

Buna ziua,

In cazul in care salariile sunt virate in conturile angajatilor prin virament bancar este nevoie ca acestia sa semneze fluturasul de salariu si sa-l inapoieze angajatorului sau sunt suficiente viramentele si statele de plata inregistrate la ITM pentru a dovedi ca banii au ajuns la salariat?

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: mnd , utilizator 11:04, 21 Decembrie 2010
buna ziua,
revin cu acest subiect, deoarece nu reusesc sa ma inteleg cu directorul de resurse umane care insista sa semnam fluturasii si sa-i arhivam, desi am incercat sa-i explic ca este aberant sa alerg dupa 200 de oameni sa-mi semneze acesti fluturasi in conditiile in care avem dovada viramentelor bancare...ideea e ca vreo 40 sunt soferi, vreo 50 agenti de vanzari, vreo 100 lucreaza in depozit in schimburi samd, pe langa faptul ca alerg ca disperata dupa ei sa-i prind pe toti, majoritatea vor si ei copii de pe fluturasi...concluzia: mult timp pierdut aiurea. explicatia care o primesc de fiecare data cand deschid acest subiect este ca "unii dintre angajati au retineri din salariu si ca noi trebuie sa avem dovada ca acestia au luat la cunostinta de aceasta retinere..." (sa nu mai spun ca semneaza si stat de retineri si stat de avansuri, care toate apar pe fluturas...). DACA RETINEREA SI AVANSUL APAR IN STATUL DE SALARII, IN FLUTURAS SI EU II DAU FLUTURASUL OMULUI, NU SE CHEAMA CA A LUAT LA CUNOSTINTA DE TOATE RETINERILE CARE I S-AU FACUT SI DE SALARIUL CARE IL IA IN LUNA RESPECTIVA? #-o #-o #-o #-o #-o
multumesc mult si imi cer scuze ca sunt insistenta. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stat de plata salarii lucyll lucyll Statul de plata salarii la o societate comerciala este document de confirmare plata salarii si este depus la ITM ? salariatii sunt obligati sa semneze aceste ... (vezi toată discuția)
Semnare stat de plata salarii Beauty Beauty Buna ziua As dori sa-mi spuneti daca se poate referitor la semnarea statelor de plata daca este legal si normal ca timp de 1 an de zile sa nu semnezi nici ... (vezi toată discuția)
Semnare fluturasi Diana_B Diana_B Buna ziua, In situatia in care plata salariul se face prin virament bancar este necesar ca angajatul sa primeasca doi fluturasi? Unul pentru el si unul pe ... (vezi toată discuția)