barbat 37 ani . am o fetita de 4,7 ani trecuta pe numele meu dintr-o relatie din afara casatoriei. am locuinta proprietate personala, am loc de munca stabil si renumerat foarte bine, iar mama fetitei mele nu are loc de munca singurul venit fiind de multi ani pensia alimentara platita de mine, sta cu chirie (platita tot de mine) . am sanse sa obtin legal custodia copilului?mentionez ca nu am fost niciodata violent nici fizic nici verbal. fetita sta la mama sa asa stabilind noi de la inceput acest lucru dar ma gandesc ca fetita trebuie sa creasca si sa fie educata intr-un mediu stabil si de frica sa nu plece cu fetita intr-o directie necunoscuta si sa n-o mai vad nu am stiut cum sa procedez si daca am sanse sa obtin custodia fetitei. mentionez ca nu a fost vreun proces de incredintare a minorului catre vreun parinte doar am fost dat in judecata pentru stabilirea pensiei alimentare. multumesc.
Nu, nu este deloc gresit pentru ca exact ce vreti dvs. este in interesul minorei.Apreciez ca este necesar insa asa cum si dvs. sunteti de acord sa va angajati avocat pentru a va pune la punct strategia de aparare.
Nu, nu e gresit, insa cred ca a fost gresit sa acceptati incredintarea catre mama in acele conditii.
Copil la gradinita saptamanala? Cati ani are, am uitat? Imi pare crud si, mai ales, rau intentionat mai ales pentru ca mama nu are serviciu, deci o putea lua acasa zilnic.
Si daca avea serviciu, chiar nu putea sa o ia acasa? Si daca nu putea, cum ati acceptat asta? Mai ales ca in functie de ce tip de serviciu isi gasea, ok, poate ca nu se putea altfel decat program saptamanal, dar pana atunci? Ati acceptat sa sufere copilul pentru ca IN VIITOR POATE nu se putea altfel?
Interesanta motivatie.
Repet: eu nu vad motive, legal; ceea ce doriti dv. e corect, insa nu s-a schimbat cu nimic situatia anterioara incredintarii, asa incat... sansele va scad simtitor.
Depinde si daca toate aceste conditii aratate de dv. mai sus au fost mentionate in intelegerea dv. cu mama, aratate in instanta... eu nu vad motive de admitere incredintare.
Mama singura
andrushk
buna ziua!sunt o mama singura.am o fetita de 3 ani si 4 luni.nu sunt casatorita.e recunoscuta de tatal ei.nu m a ajutat la cresterea copilului.ma ameninta ca ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori
costy223
as vrea sa stiu si eu ce sanse am sa pastrez copilul minor la divort deoarece sotia nu are nici domiciliu si a plecat in strainatate fara sa mai trimita nimic ... (vezi toată discuția)