avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... liberarea conditionata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

liberarea conditionata

va rog daca cineva are cunostinta de un caz de eliberare conditionata la jumatate de pedeapsa,condamnatul fiind grav bolnav.
Cel mai recent răspuns: anemary29 , utilizator 09:21, 26 Aprilie 2010
asta intreb si eu daca stie cineva despre un condamnat care sa fie liberat la jumatate de pedeapsa.ar fi un precedent.acum ma aflu in intreruperea pedepsei-va trebui sa ma intorc intr-o saptamana-de aceea va cer ajutorul.ma gandesc ca dumneavoastra fiind in bransa poate ati avut un asemenea caz sau poate unii dintre colegii d-voastra.si daca am gasi un precedent va dati seama cat de mult m-ar ajuta.va multumesc.cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liberare conditionate tariq tariq cat poate sa stea un om condamnat la 3 ani inchisoarea sub art.215. CP. consecinte nu este deosebite de grava. poate se fie eliberat la jumatate din ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata in caz de boala grava Viviana Serni Viviana Serni Buna ziua, Ma adresez colegilor consultanti, cu rugamintea de a-mi furniza, daca aveti o sentinta/decizie prin care s-a decis liberarea conditionata a unui ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata eu;eu eu;eu in ce conditii se acorda eliberarea conditionata?necesita neaparat munca prestata ? (vezi toată discuția)