avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general depunere declaratie de inactivitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

depunere declaratie de inactivitate

Spuneti-mi va rog pentru o societate care nu a avut deloc activitate in anul 2009 si nu a declarat acest lucru, ar fi fost de ajuns depunerea unei declaratii de inactivitate la data de 30.06.2009 in loc de raportare bilantiera semestriala ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana Muntianu , Consultant fiscal 16:12, 25 Aprilie 2010
Da cu conditia sa nu fi avut activitate de la data infiintarii.
alin_bv a scris:

Spuneti-mi va rog pentru o societate care nu a avut deloc activitate in anul 2009 si nu a declarat acest lucru, ar fi fost de ajuns depunerea unei declaratii de inactivitate la data de 30.06.2009 in loc de raportare bilantiera semestriala ?

Multumesc

Pentru semestrul I/2009 - data limita pentru depunerea declaratiei de inactivitate - 15.08.2009;
Pentru tot anul 2009 - data limita pentru depunerea declaratiei de inactivitate - 28.02.2010.

Conditia: sa nu fi desfasurat activitate de la infiintare si pana la sfarsitul perioadei de raportare (30.06.2009 respectiv 31.12.2009)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intarziere depunere declaratii firma fara activitate user29 user29 Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: pentru o firma infiintata pe 15.06.2009, fara activitate pana la data de 30.06.2009, era necesara depunerea ... (vezi toată discuția)
Raportare semestriala vali_sibisanu vali_sibisanu Dacă perioada de inactivitate începe sau se termină în cursul semestrului 2012, avem obligatia depunerii raportarii semestriale la 30.06.2012 , ... (vezi toată discuția)
Srl-d obligatii fiscale semestru (fara activitate) claudia_d claudia_d As vrea sa ma lamureasca cineva (competent) daca firmele infiintate in 2011, care nu au avut activitate mai trebuie sa depuna ceva la semestru? Stiu ca s-a ... (vezi toată discuția)