avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... de ce oare?
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

de ce oare?

Citesc o intrebare pe forum. Am in dreapta, indemnul "fi primul care raspunde" . Nu ca m-as inscrie la un concurs:D, dar daca intamplator dau un raspuns, asa cum ma pricep, in dreapta sta scris " nici un raspuns..." de ce oare? E derutant... Ce se poate face? NU prea ma stiu:( #-o ma ajuta cineva ? Multumesc muuuult:)
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 15:26, 27 Aprilie 2010
"nici un raspuns de la ultimul tau mesaj"
E derutant... Ce se poate face?

Intr-adevar e derutant sa ti se spuna ca tu esti ultimul care ai postat un raspuns si ca dupa tine nu a mai dorit/putut/incercat nimeni sa raspunda!!!
lndines a scris:

Citesc o intrebare pe forum. Am in dreapta, indemnul "fi primul care raspunde" . Nu ca m-as inscrie la un concurs:D, dar daca intamplator dau un raspuns, asa cum ma pricep, in dreapta sta scris " nici un raspuns..." de ce oare? E derutant... Ce se poate face? NU prea ma stiu:( #-o ma ajuta cineva ? Multumesc muuuult:)

In dreapta scrie "niciun raspuns de la ultimul tau mesaj" doar pentru dumneavoastra. Toti ceilalti utilizatori care se uita la pagina respectiva vad faptul ca ultimul raspuns a fost dat de utilizatorul ... (dumneavoastra), la ora de.., etc.

De ce am introdus aceasta facilitate? Pentru ca puteti vedea, in acest fel, dintr-o privire, ce se intampla pe pagina respectiva: daca a intervenit cineva dupa raspunsul dat de dvs sau situatia a ramas neschimbata de la momentul la care ati raspuns.
florinraican a scris:

"nici un raspuns de la ultimul tau mesaj"
E derutant... Ce se poate face?

Intr-adevar e derutant sa ti se spuna ca tu esti ultimul care ai postat un raspuns si ca dupa tine nu a mai dorit/putut/incercat nimeni sa raspunda!!!

Putina ironie... nu strica . Oricum multumesc . Intelept raspunsul dvs. lamuritor !!! Apreciez.:)
Am inteles ca asa ar trebui sa fie. Insa, dupa raspunsul meu, chiar daca s-au mai dat raspunsuri, uneori apare avatarul utilizatorului sau consultatului care raspunde, iar alteori, nu apare , desi s-au dat si alte raspunsuri. Ramane la fel scris "nici un raspuns de la ultimul mesaj." fara sa apara utilizatorul, consultantul . Ma refer la prima pagina a forumului. Am afirmat ca este derutant, neavand posibilitaea, ca dintr-o privire- cum bine ati spus dvs. sa vad ce s.a mai postat dupa raspunsul meu. Chiar ma intereseaza, cred ca este menirea acestui forum sa prezinte interes. Nici pe departe in sensul celor afirmate de domul avo cat Florin Răican .
Multumesc pentru raspuns.. O zi buna, domnule Alin Popescu :)
Puteti sa vedeti dintr-o privire daca dupa raspunsurile Dv. au mai urmat sau nu alte raspunsuri ale altor utilizatori, apasand pe optiunea "Urmarite" unde vor aparea toate subiectele in care ati scris.
Daca ele "sunt ingalbenite" inseamna ca s-a raspuns de curand, daca nu, raman "albe".
Ultima modificare: Marți, 27 Aprilie 2010
elga50, moderator

Alte discuții în legătură

Ajutor pentru noii utilizatori. cum functioneaza avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Va invitam sa colaborati la constructia unei baze de date cu intrebari si raspunsuri cu privire la facilitatile Avocatnet.ro. Spre exemplu: titlu ... (vezi toată discuția)
Modificari 26 aprilie Alin Popescu Alin Popescu De la inceputul anului ne-am orientat cu precadere spre rezolvarea problemelor legate de incarcarea cu dificultate a paginilor Avocatnet.ro. Proiectul nostru a ... (vezi toată discuția)
Probleme cu site-ul? ContSters220718 ContSters220718 in ultimele 4-5 zile,incercand sa raspund diverselor solicitari ,mesajele mele nu apar la pe site se mai intampla si altor persoane? (vezi toată discuția)