Detin un teren concesionat (apartinand primariei) inca din anul 2000. In ce masura pot cumpara acest teren? Imi permite legea sa fac acest lucru si daca da sub ce conditii, sau e la discretia functionarilor publici si al primarului?
Buna ziua! Am un teren concesionat din 2001 și am construit o casa in care stau și as dori sa devin proprietar pr teren dar in contract scrie “ concesiunea este valabilă cât este și construcția” întrebarea mea este corect așa, și ce pot face in acest caz! Multumesc anticipat!
Buna ziua! Am un teren concesionat din 2001 și am construit o casa in care stau și as dori sa devin proprietar pe teren dar in contract scrie “ concesiunea este valabilă cât este și construcția” întrebarea mea este corect așa, și ce pot face in acest caz! La cumpărare se scad anii plătiți pentru aceasta concesiune?Multumesc anticipat!
corect, incorect, e legal. iar dvs. ați știut acest lucru când ați concesionat si ați si fost de acord. concesiunea e in fapt o închiriere, in care chiriașul e protejat prin lege. nu va tulbura nimeni. cu o excepție: când vreți sa vindeți.
daca terenul e in proprietatea publica a statului, el nu poate fi vândut sub nici o forma.
Am concesionat un teren in 2020 pe care ulterior am construit un spatiu comercial cafenea,contributie proprie plus fonduri europene.contractul concesiuni este pe 5 ani,pot cumpara terenul respectiv acum,adica inaintea termenului respectiv?