avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... TRANSFERUL IPOTECII ASUPRA UNUI ALT IMOBIL
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

TRANSFERUL IPOTECII ASUPRA UNUI ALT IMOBIL

Buna ziua.
Acum 3 ani am contractat un credit ipotecar la bcr in vederea achizitionarii unui apartament cu 2 camere. As vrea sa ma mut la 3 camere.
Cum se poate proceda pentru transferul ipotecii pe noul imobil?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters102066 , utilizator 12:31, 26 Aprilie 2010
buna ziua.
cu acordul bancii creditoare, se va face un act aditional la contractul de ipoteca.
Formulati la banca creditoare o solicitare in acest sens si daca veti primi acceptul puteti vinde ap adus in garantie si se va institui ipoteca pe noul apartament.
In conditiile actuale s-ar putea ca banca sa va solicite si alte garantii avand in vedere faptul ca evaluarea noului imobil nu va mai fi sigur facuta in conditiile de acum doi ani, riscul aumat de banca fiind mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare imobil ipotecat alexandru-fiscu alexandru-fiscu Doresc achizitionarea unui imobil (ap 3 camere) asupra carui exista o ipoteca.(cumparat prin credit ipotecar). In prezent creditul ipotecar insumeaza aprox ... (vezi toată discuția)
Se poate muta ipoteca? tumi tumi buna ziua as dori sa stiu daca se poate muta ipoteca de pe un apartament cumparat prin banca pe un alt apartament cu care vreau sa fac schimb?as mai vrea sa ... (vezi toată discuția)
Schimbare ipoteca de pe un imobil pe altul. BogdanDab BogdanDab Buna ziua, As dori sa stiu care sunt conditiile pentru a a fi eligibil pentru schimbarea ipotecii de pe un imobil pe altul. Mentionez ca am luat un credit ... (vezi toată discuția)