avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma vanduta dar ramasa pe numele meu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma vanduta dar ramasa pe numele meu

buna...am o mare rugaminte....am avut o societate comerciala pe care am decis sa o vand ( cedez partile) . am facut toate demersurile necesare pentru intocmirea dosarului de cesionare a partilor catre camera comertului . totul figura in regula asa ca domnisoara de la ghiseul unde am depus dosarul m-a informat ca eu nu mai am nici un motiv de a ma prezenta intrucat ramane doar in datoria noului proprietar de a retrage noul certificat al societatii.dupa un an am descoperit ca firma inca figureaza pe numele meu intrucat noul proprietar a avut o problema cu adresa noului sediu social dupa care acesta nu s-a mai prezentat la camera comertului iar dosarul a ramas acolo cu toate actele firmei.in concluzie eu nu mai am nici un act ramase toate in dosarul de la camera comertului.bilanturile nu mai sunt depuse din august 2008 cand a fost depus dosarul eu fiind convinsa ca firma a trecut pe numele noului proprietar.nu stiu ce e de facut , daca sunt de plitit amenzi si cine e de vina
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 06:24, 27 Aprilie 2010
daca cesiunea partilor sociale s-a facut cu respectarea legii nu aveti nici o problema. mergeti la ORC si vedeti despre ce e vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati -> srl dimboiu dimboiu Buna ziua. Sunt un student in anul 4 si in luna iulie 2008 mi-am inregistrat un SRL cu domeniu de activitate 6201- Activităţi de realizare a soft-ului la ... (vezi toată discuția)
Neinregistrare cesiune la reg com pkey pkey Am si eu o intrebare. Am avut un SRL in care eram asociat unic. Am cesionat-o cuiva am facut cesiune parti sociale, decizie asociat unic .....etc, proces ... (vezi toată discuția)
Schimbare act constitutiv - adaugare asociat element94 element94 Buna ziua. Imi spuneti va rog ce actre trebuiesc pentru schimbarea unui act constitutiv ? Dorim sa ne asociam cu un cetatean strain. Se poate face acest ... (vezi toată discuția)