MARGARETA  STANCIU 
	    	Avocat

MARGARETA  STANCIU 
	    	Avocat	    

Mai intai trebuie sa insistati pe insuficienta timbrarii, in cazul in care instanta constata ca este insuficient timbrata si reclamanta nu va achita taxa de timbru cererea sa va fi anulata. Trebuie apoi sa puneti concluzii pe conexitate.Scoateti un certificat de grefa de pe celalalt dosar care sa cuprinda partile, obiectu si cauza.Daca va fi admisa dosarul mai nou va fi trimis spre conexare dosarului mai vechi.Asupra indmisibilitatii se va pronunta prin hotarare, la final.
 Maria Teodosiu 
	    	Alte profesii

Maria Teodosiu 
	    	Alte profesii	    

Maria Teodosiu, Alte profesii
 Maria Teodosiu, Alte profesii 	
			 decs	                   

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti care ar fi interpretarea urmatoarei solutii data intr-un proces pe Comercial, avand drept obiect de dosar ... (vezi toată discuția)
	                    decs	                   

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti care ar fi interpretarea urmatoarei solutii data intr-un proces pe Comercial, avand drept obiect de dosar ... (vezi toată discuția)

DanyD	                   

In situatia in care se invoca exceptia litispendentei si exceptia netimbrarii actiunii, care va fi ordinea lor de solutionare?
 (vezi toată discuția)
	                    DanyD	                   

In situatia in care se invoca exceptia litispendentei si exceptia netimbrarii actiunii, care va fi ordinea lor de solutionare?
 (vezi toată discuția)

AL MARIN	                   

Salutare,
M-am lovit la una din instantele din Romania, mai exact la Jud. Tg. Carbunesti, de o problema legata de timbrarea insuficienta a unei cereri de ... (vezi toată discuția)
	                    AL MARIN	                   

Salutare,
M-am lovit la una din instantele din Romania, mai exact la Jud. Tg. Carbunesti, de o problema legata de timbrarea insuficienta a unei cereri de ... (vezi toată discuția)