avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Extras de cont gratuit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Extras de cont gratuit

Buna ziua,

Intr-un document emis de o banca se mentioneaza ca, " conform legii fiecare persoana fizica care inregistreaza tranzactii comerciale are dreptul sa primeasca GRATUIT extrasul de cont curent", dar nu este mentionata baza legala. De la aceasta banca extrasul de cont este gratuit. De ce la alta banca platesc acest extras? Imi poate spune cineva care este baza legala pt mentiunea de mai sus?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: gabi rosu , utilizator 07:31, 28 Aprilie 2010
contractul cu banca respectiva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata facturi nic77 nic77 Am o factura de transport care este emisa pe numele firmei, dar care este platita cu cardul din contul administratorului.Stie cineva cum se inregistreaza in ... (vezi toată discuția)
Relatie de vanzare-cumparare intre persoana fizica si persoana juridica ice_ioana ice_ioana Buna ziua, doresc sa stiu mai multe despre legalitatea unei relatii comerciale de tipul: A-persoana fizica vinde lui B-persoana juridica un bun mobil In ce ... (vezi toată discuția)
Inregistrare plata cu card credit georgiapopa georgiapopa Buna ziua. Vreau sa va intreb cum se inregistreaza o plata , pe firma, cu cardul de credit. Am achizitionat ceva de la un furnizor, la factura s-a atasat ... (vezi toată discuția)