avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general plata facturi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

plata facturi

Am o factura de transport care este emisa pe numele firmei, dar care este platita cu cardul din contul administratorului.Stie cineva cum se inregistreaza in contabilitate???
Ultima modificare: Marți, 23 Martie 2010
nic77, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters77883 , utilizator 15:01, 23 Martie 2010
Se inregistreaza plata facturii in corespondenta cu cretidori diversi pe baza facturii si extrasului de cont sau dovada tranzactiei de card, iar cand firma restituie banii respectivi se procedeaza la lichidarea datoriei respective in corespondenta cu banca sau casa.
Multumesc frumos.Singura problema este ca plata s-a facut online dintr-un cont din strainatate si nu am nici un extras de cont
Nu aveti nici un document justificativ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cu card magdabarbu magdabarbu Administratorul firmei a platit cu cardul personal 2 facturi de la furnizori si raman in contabilitate cu sold ca si cand ar fi fost neachitate.In extrasul de ... (vezi toată discuția)
Proforma sau factura? earlysunset earlysunset Buna ziua! Am achitat un serviciu cu cardul online, pe baza unei facturi proforma, in data de 7 oct. In raportul tranzactiilor de pe contul meu bancar, imi ... (vezi toată discuția)
Comert on line Daniela Cioroianu Daniela Cioroianu Cum se poate inregistra in contabilitate un produs vandut on line,trimis prin curier sau serviciu de curierat? Produsul sa il expediez cu o factura proforma ... (vezi toată discuția)