avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice SA 8000 - contestatie documentatie prin care se cere ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

SA 8000 - contestatie documentatie prin care se cere SA8000

Buna ziua
Credeti ca as avea sanse daca contest o documentatie prin care se cere 8000. Motivele ar fi ....m-am informat....organizatia care a initiat si monitorizeaza SA 8000 raporteaza ca in Romania sunt 48 societati care are implementat acest standard.(exista pe internet pe site-ul acestora-e official) .
Daca fac referire la numarul total al societatiilor inregistrate la Registrul Comertului si subliniez ca doar 48 dintre ele au cest standard , credeti ca reusesc sa imi anuleze cerinta aceasta? Sa cer eliminarea pt ca restrictioneaza participarea la aceasta procedura (art178)?
Multumesc frumos
sa stiti ca eu am cerut AC sa scoate din fisa de date a achiztiei, sigur cu motivari bine intemeiate si am castigat! :)
Buna ziua,
Daca va intereseaza partea de consultanta pentru proiectarea si implementarea acestui standard, va putem ajuta. De asemenea colaboram si cu organisme de certificare acreditate pe acest standard (ATENTIE!!!!...FOARTE PUTINE ORGANISME DE CERTIFICARE POT ACORDA CERTIFICATE SA8000...ADICA FOARTE PUTINE ORGANISME DE CERTIFICARE SUNT ACREDITATE)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iso 9001 18001 14001 si 8000 se cer daca si cand vor autoritatile contractante? pe ce criterii se hotaraste? lauraluro lauraluro In anumite licitatii se cer aceste certificate altele nu....este la latitudinea autoritatii contractante impunerea acestor certificate?Pe ce criterii se cer ... (vezi toată discuția)
Solicitare sa 8000 BIANCA IRINA BIANCA IRINA Pe ce motiv as putea sa contest o licitatie deschisa avand ca obiect alimentare cu apa si retea canalizare, deoarece mi se impune prezentarea certificatului SA ... (vezi toată discuția)
Certificarea iso 9002 ºi iso 9001 si accidentul de munca.... geolovelife geolovelife Certificarea ISO 9002 şi ISO 9001 a unei Societati Comerciale din Romania poate fi afectata de catre producerea unui accident de munca colectiv in ... (vezi toată discuția)