avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... pictor,cum sa vand tablouri??
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

pictor,cum sa vand tablouri??

buna ziua.imi place sa pictez,si m-am gandit sa imbin utilul cu placutul.Vreau sa vand tablourile pe care le fac dar nu stiu cum si unde.Trebuie sa infiintez neaparat un PF sau intreprindere individuala??Precizez ca am urmat un liceu de arta pe care din diverse motive nu l-am terminat ,am doar foaie matricola de 10 clase.In cazul in care trebuie neaparat sa deschid pf sau i.i,care ar fi varianta cea mai avantajoasa avand in vedere ca tablurile ba se vand ba nu de ex poate vand acuma 1 tablou dar nu mai reusesc sa vand 6 luni.(e posibil si asta avand in vedere ca arta nu e prea apreciata in ziua de azi). Si un alt lucru ar mai fi:stiu ca orice vinde ceva trebuie sa aiba acte pe marfa care o vinde,provenienta marfii.In cazul acesta eu trebuie sa justific cumva ca sunt facute de mine sau cum?in caz de un control sau ceva de genu asta. VA MULTUMESC SI SPER SA MA AJUTATI CU UN RASPUPUNS.
Cel mai recent răspuns: CISA Consulting , Consultant credite si finantari 12:31, 10 Mai 2010
Cel mai simplu si avantajos pentru dumneavoastra este sa demarati activitatea de vanzare uzand de contractul de cesiune a drepturilor de autor intre dvs. si firma detinatoare a magazinului de mobila.
In cazul in care magazinul are in obiectul de activitate si posibilitatea de a vinde vanzarii de marfuri in consignatia puteti folosi si acest sistem.
Ulterior, daca activitatea capata anvergura, va puteti gandi la inregistrarea ca PFA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor pentru lucrari de arta nastase_ina nastase_ina Buna ziua! Sunt artist plastic si doresc sa imi deschid magazin online pentru a-mi vinde lucrarile. Imi pot vinde lucrarile (in forma concreta, nu doar ... (vezi toată discuția)
Taxe anaf pentru venituri din arta si youtube IoanaIleana IoanaIleana Buna ziua, Am 23 de ani, sunt studenta si as vrea sa-mi deschid un canal de YouTube pe care sa-mi promovez arta, venitul pe care l-as face prin adsense, ar ... (vezi toată discuția)