avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Efectuare cadastru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Efectuare cadastru

Vreau sa fac si eu cadstrul pentru o cladire nou construita. Am inteles ca trebuie sa ma adresez catre o persoana autorizata.
Ce vreau sa va intreb este cam cat costa si cam cat dureaza pana ce este gata documentatia cadastrala si cat mai dureaza dupa aceea pana ce inregistrez aceasta documentatiela cartea funciara.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:26, 7 Martie 2007
Pentru realizarea documentatiei de cadastru si intabulare aveti nevoie de urmatoarele acte:
Actele de proprietate ale imobilului (Contract de Vanzare-Cumparare, Proces verbal de Predare-Primire in cazul in care imobilul a fost cumparat de la stat, Sentinta Civila, Certificat de Mostenitor, Act de donatie,etc.) - in doua copii din care una legalizata.;
Certificat Fiscal pentru Cadastru si Intabulare obtinut de la Administratia Financiara;
Acte de indentitate ale proprietarului/proprietarilor - in doua copii;
Cerere tip completata si semnata de proprietar – pusa la dispozitie de expertul autorizat;
Declaratie privind limitele proprietatii pentru care se executa masuratorile – pusa la dispozitie de expertul autorizat;
Cerere de inregistrare in Cartea Funciara - pusa la dispozitie de expertul autorizat;

Preturile sunt calculate pentru fiecare proiect in parte, in functie de specificul lucrarii (suprafata apartmentului sau a casei, nr camere, etc).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din indiviziune lorma lorma Buna ziua,am si eu o intrebare......Suntem 4 mostenitori pe un teren agricol,titlul de propietate original se afla la un unchi de al meu.Eu am spus ca ma ocup ... (vezi toată discuția)
Intabulare iuvri iuvri Buna ziua! Imi poate da si mie cineva niste informatii? Cum pot intabula terenul obtinut cu un titlu de proprietate obtinut in baza legii 247/2005? Unde ... (vezi toată discuția)
Intabulare: procedura de urmat adysza adysza Ce trebuie sa fac ca sa pot intabula pamantu pe care este construita casa si gradina si unde trebuie sa ma adresez? (vezi toată discuția)