avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Efectuare cadastru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Efectuare cadastru

Vreau sa fac si eu cadstrul pentru o cladire nou construita. Am inteles ca trebuie sa ma adresez catre o persoana autorizata.
Ce vreau sa va intreb este cam cat costa si cam cat dureaza pana ce este gata documentatia cadastrala si cat mai dureaza dupa aceea pana ce inregistrez aceasta documentatiela cartea funciara.
Cel mai recent răspuns: liliana szilagy , utilizator 11:41, 7 Martie 2007
Sper sa nu gresesc. In primul rand trebuie sa te adresezi unui birou de cadastru autorizat sa iti faca cadastru pentru imobilul nou construit. Daca sunt mai multe spatii separate (apartamente sau birouri) pe care ulterior intentionezi sa le instrainezi in tot sau in parte va trebui sa iti faca si dezmembrarea. Acest proces dureaza in medie in sase si doiseprezece saptamani. Inscrierea in cartea funciara dureaza si ea vre-o 15 zile. In privinta costurilor, din nefericire nu iti pot oferi o informatie concreta, dar iti sugerez sa mergi la un notariat si sa intrebi delegatul lor care se ocupa de aceste acte (intabulare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efectuare cadastru mars0212 mars0212 Vreau sa fac si eu cadstrul pentru o cladire nou construita. Am inteles ca trebuie sa ma adresez catre o persoana autorizata. Ce vreau sa va intreb este cam ... (vezi toată discuția)
Cadastru veronica_bo veronica_bo Intentionez sa cumpar o parcela de teren care face parte dintr-un lot cu mai multe astfel de parcele. Pentru ca mi-am exprimat dorinta de a avea o suprafata ... (vezi toată discuția)
Neclaritate ContSters181996 ContSters181996 Am o neclaritate , in privinta unei case edificate pe un teren proprietate personala, teren achizitionat impreuna cu o casuta , prin act de ... (vezi toată discuția)