avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu ingrijire copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu ingrijire copil

Buna ziua,
Sunt profesor suplinitor ,contractul de munca se incheie la data de 31 august 2010 si urmeaza sa nasc in decembrie 2010.La 1 septembrie trebuie sa obtin un post si dupa aceea am dreptul la concediu ingrijire copil? la 1 septembrie 2011 trebuie sa obtin din nou un post daca in 2010 nu ma titularizez?
Exista si o alta varianta?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: vioili , utilizator 10:40, 11 Mai 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa cic p.roibanescu p.roibanescu buna ziua! as vrea sa ma interesez in numele cumnatei mele care din aprilie a iesit din cic, dar nu a putut sa isi puna dosarul de somaj pt ca i s-a spus ca nu ... (vezi toată discuția)
Idemnizatie crestere copil informy informy Lucrez in invatamant din anul 2006 ca profesor suplinitor calificat. Contractul de munca mi-a fost reinnoit in fiecare an la data de 1 septembrie. Sunt ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa particip la concursul de titularizare anul acesta? roxanadumi roxanadumi buna ziua,ma numesc roxana si am o mare nelamurire.sunt profesor suplinitor calificat si .in iunie 2009 an nascut. (momentan sunt in concediu ingrijire copil ... (vezi toată discuția)