avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorturi
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorturi

Buna ziua,
Mama de 7 ani a plecat de la tara in urma discutiilor si certurilor cu tatal meu si
locuieste cu mine si familia mea in Ploiesti.Tatal meu si-a adus foarte repede o concubina ( el 66 ani ea 35) cu care locuieste la tara.Saptamana trecuta ne-a anuntat ca a depus actele de divort si in septembrie este prima infatisare, iar mama
sa stea de vorba cu avocatul lui.Mama este de acord sa divorteze cu toate ca este constienta ca-si pierde toate drepturile in favoarea concubinei cu care credem ca tatal meu se va casatori.Intrebarea mea este pentru ce si-a angajat tatal meu avocat si cum putem tergiversa ca sa nu castige concubina?
Va multumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 15:50, 29 Aprilie 2010
Intrebarea mea este pentru ce si-a angajat tatal meu avocat si cum putem tergiversa ca sa nu castige concubina?

Tatal dvs.si-a angajat un avocat pentru a-i sustine cauza.
Ce anume sa castige concubina? Va referiti la bunuri,casa etc?
Daca mama este de acord , nu vad rostul tergiversarii procesului.Mai devreme sau mai tarziu divortul se va pronunta.
Cel mai indicat, pentru a lungi procesul ar fi sa luati legatura cu un avocat!
Dupa divort se face partajul bunurilor comune iar mama dvs isi va lua partea
Va propun sa formulam in modul urmator: Concubina a castingat in momentul in care s-a mutat impreunta cu tata Dvs.

Daca doriti sa impiedicati, ca tata Dvs. si concubina sa casatoreasca, trebuie sa va spun ca aveti sanse foarte slabe -- in cazul in care avocatul tatalui Dvs. se pricepe, el va obtine divortul.
Da ma refer la bunuri, nu as vrea totusi sa pierdem asa de usor, cu toate ca acea casa de la tara nu are succesiunea rezolvata, au dreptul mama tatalui meu (95 ani) si cei 3 frati ai tatalui meu. Iar la problema cu avocatul angajat de tatal meu ma gandesc daca nu cumva vrea ca s-o faca pe mama sa plateasca toate cheltuielile de divort, cum se poate apara mama ? Multumesc mult

Alte discuții în legătură

O problema de mostenire virgil1950 virgil1950 Tata sa cuplat in anul 1952 cu o femeie cu care a construit o casa desi era cununat cu mama de care care a divortat in 1959 ,, Casa si terenul apar la rol ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire Anca Morarita Anca Morarita Buna ziua, Parintii mei sunt separati de 5 ani, nu au divortat,mama locuieste cand la mine cand la sora mea,ne ajuta foarte mult in educatia copiilor(a fost ... (vezi toată discuția)
Copil "furat" de concubina. buna ziua! concubina unui prieten ... vitalsmart vitalsmart Copil \"furat\" de concubina. Buna ziua! Concubina unui prieten a furat copilul si mai multe lucruri din casa. Copilul este pe numele tatalui. Acestia au ... (vezi toată discuția)