avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Indreptare eroare materiala. Exceptii. Posibil?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Indreptare eroare materiala. Exceptii. Posibil?

Este adevarat ca o cerere de indreptare eroare materiala poate fi indreptata fie la cerere fie din oficiu dar...
Ce se intampla in situatia in care, cererea de indreptare eroare este introdusa de o persoana care nu are calitate procesual activa (ii lipseste interesul pentru a promova aceasta cerere)? Este tinuta instanta care va pronunta o incheiere in vederea solutionarii acestei cereri facute de catre o persoana, sa analizeze exceptii de procedura (evident, in masura in care este sesizata de catre cealalta parte!..care afla de aceasta cerere...intamplator..fiind fara citarea partilor) ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:55, 1 Mai 2010
Irina S. a scris:

Pai eu vreau sa suspend solutionarea cererii de indrepatre eroare. Oare este posibil in aceasta procedura o cerere de suspendare?

Din ce motiv sa cerereti suspendarea?
Daca are legatura directa cu cererea de indreptare a erorii materiale in sensul ca depinde de un alt litigiu solutionarea acestei cereri, ar fi posibil dupa parerea mea.

avocat Claudiu Lascoschi
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Mai 2010
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutirea de la plata a unor debite provenite din indemnizatia de handicap elenadintroia elenadintroia Buna ziua va rog sa ma ajutati in urmatorul caz: am certificat de handicap permanent usor fara indemnizatie. Anul trecut am primit din greseala timp de trei ... (vezi toată discuția)
Nume greºit în cererea de chemare în judecatã mike72_mail mike72_mail În cererea de chemare în judecată privind validarea popririi am menţionat numele greşit al terţului poprit,iar acesta a motivat cu excepţia calităţii ... (vezi toată discuția)
Eroare materiala sindicalistul sindicalistul Art. 503 Noul Cod Procedura Civila Obiectul şi motivele contestaţiei în anulare: 2. dezlegarea dată recursului este rezultatul unei erori ... (vezi toată discuția)