avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nume greºit în cererea de chemare în judecatã
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nume greºit în cererea de chemare în judecatã

În cererea de chemare în judecată privind validarea popririi am menţionat numele greşit al terţului poprit,iar acesta a motivat cu excepţia calităţii procesuale pasive.
În acest caz,pot să solicit instanţei îndreptarea erorii materiale din cererea introductivă în condiţiile art.281 cod proc.civ.?
Cel mai recent răspuns: mike72_mail , utilizator 21:02, 25 Septembrie 2013
Indreptati eroarea si solicitati citarea corecta a paratului aratand ca renuntati la judecata impotriva persoanei citate gresit .
Sărut mâna şi mulţumesc frumos pentru răspunsul dvs.dna.avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt intr-o dilema ! Manole Dumitru Manole Dumitru 1). O speta, prin care este chemat in judecata un ex.judecatoresc X. citatiile pt. termenele care au existat pentru solutionare in toate, este nomilazat ca ... (vezi toată discuția)
Scutirea de la plata a unor debite provenite din indemnizatia de handicap elenadintroia elenadintroia Buna ziua va rog sa ma ajutati in urmatorul caz: am certificat de handicap permanent usor fara indemnizatie. Anul trecut am primit din greseala timp de trei ... (vezi toată discuția)
Plangere respinsa pop62 pop62 Am inaintat o Cerere de chemare in judecata, pentru recuperarea taxei de poluare la Tribunalul Bistrita, parate AFMediu si dar din eroare am chemat in ... (vezi toată discuția)