avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa divortez dupa 19 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa divortez dupa 19 ani

Vreau sa divortez dupa 19 ani de casnicie.ce sanse am sa raman cu 2 copii unul de 17 si unul de 7 ani in aprtament tinand cont de faptul ca el nu are un sa se duca?in cazul in care nu vrea sa plece din apartament ce se poate intampla?va fi obigat de lege si de politie?
eu cu martori as putea dovedi ca apartamentu este cumparat de parintii mei....dar nu am acte prin care sa dovedesc acest lucru
noi avand si cladirea la tara(in condii in care nu se poate locui) si apartamentul,legea ofererindu-i mai multe variante de impartire a bunurilor,el ar putea sa nu fie de acord cu nici una din variante si sa nu plece din apartament?
el are venit prin care ar putea sa-si caute o gazda dar nu o sa o fac deoarece este o persoana foarte dusmanoasa profitand de orice ocazie ca sa faca rau indiferent ca la mijloc este vorba de copii lui....avand in vedere ca este foarte "agresiv"verbal cu mine si fica mea(17 ani)unerori agresiv si fizic cu aceasta....in urma comportamentului lui minorii nu vor ramane la el

Ultima modificare: Luni, 3 Mai 2010
vyyoleta, utilizator
apartamentu este cumparat de parintii mei,dar este trecut pe numele sotului.....asta este problema
eu cu martori as putea dovedi ca apartamentu este cumparat de parintii mei....dar nu am acte prin care sa dovedesc acest lucru
Cereti evacuarea pentru imposibila convietuire

Alte discuții în legătură

Divort - copil minor bibi30 bibi30 Buna ziua, Am o mare rugaminte la cei in masura sa ma ajute si sa ma lamureasca intr-o astfel de problema.Sunt casatorita de 4 ani(relatia in sine ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori cristinasinziana cristinasinziana care sunt actele necesare intocmirii dosarului de divort cu minori?in urma casatoriei au rezultat doi copii.casa in care noi locuim apartine mamei mele,si as ... (vezi toată discuția)
Evacuare in urma divortului CRISTINIK_EDJ CRISTINIK_EDJ BUNA SEARA, SUNT DIVORTATA DE UN AN SI JUMATATE DAR NU AM FACUT SI PARTAJUL AM UN COPIL IN INTRETINERE. CUM POT SA-L EVACUEZ DIN APARTAMENT PE FOSTUL SOT ... (vezi toată discuția)