avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proces Penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proces Penal

In proces penal eu find inculpatu (acuzat pentru omor din culpa) pot sa imputernicesc pe sotia sa merga in locul meu daca eu nu pot? Sau poate sa ma apere persoane civile daca nu am posibilitatea unui avocat?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:31, 4 Mai 2010
Pentru a beneficia de aparari si de o pedeapsa mai blanda este obligatorie prezenta dvs.in instanta de judecata,asistat de avocat ales sau desemnat din oficiu.
Nu va pot reprezenta in instanta si nici nu ar fi bine pentru dvs.,alte persoane,care nu au calitatea de aparatori,fie ele rude sau persoane straine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetarea penala motanelul motanelul buna ziua in timpul cercetari penale am dreptul la avocat din oficiu? se poate cere schimbarea anchetatorului pentru ca este subiectiv? (vezi toată discuția)
Avocat din oficiu Atonn Atonn Buna ziua, Sunt avocat de putin timp si as dori sa stiu cum se poate deveni avocat din oficiu. Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Intrebare legata de procedura anchetei / cercetarii / urmariii penale dia22 dia22 Buna ziua Care este cursul unei anchete care incepe cu o reclamatie facuta la politie pentru distrugerea unui parbriz de masina al mamei mele, de catre ... (vezi toată discuția)