ContSters44758 
	    	Utilizator

ContSters44758 
	    	Utilizator	    

sacko 
	    	Utilizator

sacko 
	    	Utilizator	    

Magda Staicu 
	    	Consultant fiscal

Magda Staicu 
	    	Consultant fiscal	    

~ final discuție ~
 ddorin	                   

Mai este necesar ca formularul de factura sa contina acel cod 14-4-10/A stabilit prin HG 831/1997 care este abrogata?
Daca este necesar ca formularul de ... (vezi toată discuția)
	                    ddorin	                   

Mai este necesar ca formularul de factura sa contina acel cod 14-4-10/A stabilit prin HG 831/1997 care este abrogata?
Daca este necesar ca formularul de ... (vezi toată discuția)

mercur_ro	                   

HG 831/1997 a fost abrogata prin HG 105/18.02.2009. HG 831/1997 a fost modificat prin ordinul 293/2006 (care modifica OMFP 1714/2005)... Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
	                    mercur_ro	                   

HG 831/1997 a fost abrogata prin HG 105/18.02.2009. HG 831/1997 a fost modificat prin ordinul 293/2006 (care modifica OMFP 1714/2005)... Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)

adriana m	                   

Buna ziua,va rog lamuriti-ma si pe mine:deci ,conform legii...din...(nu mai stiu acum exact care)nu mai este necesara stampila si semnatura emitentului pe ... (vezi toată discuția)
	                    adriana m	                   

Buna ziua,va rog lamuriti-ma si pe mine:deci ,conform legii...din...(nu mai stiu acum exact care)nu mai este necesara stampila si semnatura emitentului pe ... (vezi toată discuția)