avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Analize obligatorii pentru educatoare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Analize obligatorii pentru educatoare

Ce analize trebuie facute de catre educatoare, si cat sunt valabile?
(un an sau 6 luni)
Mi-a parut atat de bine ca pana si dascalii apeleaza la aceasta comunitate incat am fost nevoit sa o intreb pe nevasta-mea!!!. Iata raspunsul:

Inainte de inceperea noului an scolar , personalul didactic din invatamantul scolar si liceal va trebui sa efectueze un pachet de analize in care este inclus un examen clinic general anual, un examen psihologic, urmat de o radioscopie pulmonara. Cadrele didactice din invatamântul prescolar va trebui sa fie examinate clinic general si psihologic. Pe lânga aceste examinari, profesorii si invatatorii vor mai face si doua analize de laborator, coprobacteriologic si coproparazitologic. Din pachetul analizelor nu lipseste examinarea pulmonara, iar cele doua analize de laborator sunt efectuate pentru trimestrul II si III, dar si anual. Cei care au probleme de sanatate trebuie sa le rezolve pâna la inceperea scolii. Detalii obtineti de la conducerea retelei scolare de care apartineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hepatita c ianisana ianisana Dacă ai hepatita C poți lucra la un laborator de apa potabilă al orașului,unde se încadrează aceasta problema (vezi toată discuția)
Care este modalitatea de a te apăra in fata agresiunii si hartuirii unei colege care are probleme medicale și a făcut o obsesie, crezând că eu sunt vinovată pentru divorțul ei? Iuliana Burcea Iuliana Burcea Sunt profesoară si am o colegă a cărei sănătate psihică se deteriorează de la un an la altul! Are atacuri frecvente la adresa mea si a altor colege, ... (vezi toată discuția)