avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contractul de inchiriere legalizat este titlu ...
Discuție deschisă în Executare silită

contractul de inchiriere legalizat este titlu executoriu?

contractul de inchiriere legalizat este titlu executoriu?
daca da , ce trebuie sa fac din punct de vedere legal ?
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 10:37, 8 Mai 2010
Nu ,nu este abuz daca executarea silita nu poate fi executata ca urmare a faptului ca nu aveti bunuri in evidenta sau conturi bancare
Cu scopul recupararii restantei ,procedura legala permite poprire asupra drepturilor salariale,pana la concurenta creditului neachitat
Eu am inteles ca d-voastra sunteti cel care ar fi trebuit sa platiti chiria.
Dar acest contract de inchiriere este legalizat sau autentificat?
Daca este autentificat atunci poate constitui titlu executoriu pentru sumele cu titlu de chirie. (art. 66 din legea 36/1995) In acest caz poate sa se puna in executare in vederea recuperarii chiriei inclusiv prin poprire.
Ramane de lamuri in instanta o eventuala problema a evacuarii, daca este cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masuri de precautie inchiriere tvlad tvlad Buna ziua! Doresc a-mi inchiria spatiul comercial si as dori sa stiu care sunt masurile cele mai sigure de precautie in cazul in care chiriasul nu-si ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta ciubotarudan ciubotarudan Am dat cu imprumut notarial 20.000 lei.Termenul a fost 25.04.2011. Cum pot sa-mi recuperez banii? In contract scrie ca :,,Prezentul act constituie titlu ... (vezi toată discuția)
Ce actiune pot initia impotriva executarii silite? MADLENEFF MADLENEFF Buna ziua. Acum un an am facut un imprumut in nume personal garantand cu apartamentul, semnand la notariat un contract de imprumut intre mine si cel care mi-a ... (vezi toată discuția)