ContSters84518 
	    	Utilizator

ContSters84518 
	    	Utilizator	    

Unde trebuiesc aceste documente superlegalizate? In tara de origine sau in Romania,. Daca este in Romania la ce institutie?
 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

absolutemix 
	    	Utilizator

absolutemix 
	    	Utilizator	    

ContSters84518 
	    	Utilizator

ContSters84518 
	    	Utilizator	    

In aceste conditii, e evident ca superlegalziarea ceritificatului de nastere, de exemplu, al unuo cetatean strain al unui stat neparte la conventia e la Haga se superlegalizeaza la o institutie (probabil ministerul e justitie de acolo) a statului respectiv.
Mai trebuie si o alta supervizare? De exemplu, de la ambasada romana din respectivul stat? Daca da, actele pot fi depuse si de o tert persoana imputernicita sau trebuiesc depuse in persoana?
~ final discuție ~
 AnnaM	                   

In ce consta procedura apostilarii si cea a supralegalizarii? (vezi toată discuția)
	                    AnnaM	                   

In ce consta procedura apostilarii si cea a supralegalizarii? (vezi toată discuția)

magdutza2010	                   

Salutare!!!!!!!
   Vreau sa imi iau baietelul de 6 ani cu mine in Spania.Ideea este ca am nevoie de certificatul lui cu apostila,pt a-l inscrie la ... (vezi toată discuția)
	                    magdutza2010	                   

Salutare!!!!!!!
   Vreau sa imi iau baietelul de 6 ani cu mine in Spania.Ideea este ca am nevoie de certificatul lui cu apostila,pt a-l inscrie la ... (vezi toată discuția)

alexeflorin	                   

Imi puteti spune si mie cum sa procedez pentru a pune apostila pe un certificat de nastere si pe cazierul judiciar . .Mentionez ca cele doua acte sint ale ... (vezi toată discuția)
	                    alexeflorin	                   

Imi puteti spune si mie cum sa procedez pentru a pune apostila pe un certificat de nastere si pe cazierul judiciar . .Mentionez ca cele doua acte sint ale ... (vezi toată discuția)