avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... dosar frauda card credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

dosar frauda card credit

In luna martie am facut la banca BCR un refuz de plata pentru 2 sume de 400 ron care au fost furate de pe un card de credit.
Deasemenea am depus si o declaratie la Politie, acum dosarul fiind inaintat la Tribunalul Constanta.
Cei de la banca mi-au dat un raspuns , dupa o luna de la sesizare, ca din punctul lor de vedre tranzactiile sunt legale,insa fara sa primesc un document oficial privin ancheta lor.
Acum ce pot face pentru a continua la Tribunal cu dosarul?
Se poate face reclamatie si la OPC pentru modul in care au cei de la banca au rezolvat problema?
Cel mai recent răspuns: mihaela26 , utilizator 11:03, 8 Octombrie 2010
Multumesc pentru raspunsuri.
Culmea este ca nici la mine nu avea cine sa il foloseasca, iar un prim raspuns al politiei dupa ce a vorbit cu banca, a fost ca sigur e cineva din familie si ca sa ma gandesc bine ca acum se va merge la penal...raspunsul meu a fost acelasi: ca vreau sa vad caseta de la bancomat...daca e sa ia amprente dupa card e un pic cam greu pentru ca eu l-am folosit si la comercianti si cine stie cate amprente sunt pe el...
Au aratat caseta? Platim pentru incompetenta bancilor care nu au un sistem de supraveghere functional 24 h din 24. #-o
Inca nu mi-au aratat caseta, dar m-au anuntat ca acum dosarul a intrat pe penal si ca datele dupa caseta au fost stocate...acum cine stie cand voi avea ocazia sa vad acea caseta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt Laurentiu Dragos Laurentiu Dragos Salutare! Am constatat de curand ca dupa cardul meu, au fost facute 2 tranzactii de la 2 ATM-uri diferite, unul de la banca la care am contul, bancpost si de ... (vezi toată discuția)
Gasit bani in bancomat Dramaqueen Dramaqueen Buna ziua. Ieri m am asezat la coada la un bancomat, sa mi verific soldul. In fata mea, un barbat vorbea la telefon si cerea indicatii despre cum sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in data de 17.04 fiicei mele si altor 4 prietene de ... DavidSalad DavidSalad Buna ziua! In data de 17.04 fiicei mele si altor 4 prietene de ale ei li s-au furat telefoanele, gentile si portofelele. La aprox 30 de minute de la incident ... (vezi toată discuția)