avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... contestatie proces-verbal circulatie
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

contestatie proces-verbal circulatie

am pus masina in vinzare pt. ca nu mai pot sa o intretin si vreau sa iau alta mai ieftina pt. ca sint persoana cu handicap locomotor accentuat iar pensia e mica asa ca am dat un anunt ca vind masina ,am avut un cumparator serios asa ca am mers in proba dar nu am luat actele de la asigurator -TALONUL pt ca l-am lasat pt.a face asigurare ca asa a fost intelegerea cu cumparatorul pina probeaza masina sint gata si actele in fine pe traseul scurt pe care l-am facut ne-a oprit politia si soferului ia luat carnetul a primit si 17 mil. amenda iar mie ca proprietar 15.mil.=pt.asigurare si 150ron pt.rovineta cu toate ca sint scutit dupa lege degeaba am explicat ca nimic intelegere pot contesta procesul-verbal
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:02, 9 Mai 2010
OG nr 2/2001 art 32
1-Plangerea insotita de copia de pe procesul verbal de constatare a contraventiei se depune la organul constatator,acesta fiind obligat sa o primeasca si sa inmaneze depunatorului o dovada in acest sens
2-Plangerea impreuna cu dosarul cauzei se trimit de indata la judecatoriei in a carei circumscriptie a fost savarsita contraventia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie amenda contraventionala mariaba mariaba Pot contesta o contraventie pe motiv de prescriere in conditiile urmatoare? - data producerii contraventiei: 19.03.2011 - PV de constatare intocmit pe ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta si tarif de despagubire iuliamariana iuliamariana buna seara! va rog un sfat am primit o amenda potrivit art 8 alin 1 OG 15/2002 si sanctionata de art art 8 alin 2 OG 15/2002 si Potrivit art.8 alin 3 OG ... (vezi toată discuția)
Amenda rovineta, masina vanduta cu contract de vanzare - cumparare. crissbog11 crissbog11 Buna ziua Am primit o amenda pentru rovineta desi masina am vanduto si am scazuto de la financiar, nu si de la politie. Am dat in judecata CNADNR . ... (vezi toată discuția)