Eram in proces pe litigii de munca cu societatea cand aceasta a fost dizolvata la cererea ORC. Mi-au suspendat procesul pe legea 85/2006. Cine e competent sa judece in continuare acest litigiu? judec sidic. sau ramane la litigiile de munca?este declinat dosarul la jud sindic pe motiv ca societatea e dizolvata? trebuie sa chem din nou in judecata societatea reprezentata de lichidator si se va judeca in dosarul de dizolvare? Pot sa modific partea in dosarul existent si sa chem administratorul societatii pt a ramane pe litigii? In practica cum se rezolva de obieci aceste situatii?
daca e vorba de creante salariale faceti cerere la judecatorul sindic pentru inscrierea pe tabloul creditorilor. daca este numit un administrator/lichidator judiciar, luati legatura cu acesta si vedeti care este situatia patrimoniala a societatii. situatia e putin mai complicata tinind cont de faptul ca a fost solicitata dizolvarea. cereti sfatul unui jurist, aratind toate actele pe care le detineti.
e vorba de creante salariale, dar calitatea de angajat mi-am probat-o prin martori, iar instanta nu a apucat sa dea sentinta pentru a-mi da ceva la mana; de la avocatul care m-a reprezentat in litigii am inteles ca trebuie sa o iau de la capat cu lichidatorul ca reprezentant al societatii, dar procesul nu mai este de competenta litigiilor de munca ci a judecatorului sidnic; pot face ceva sa raman cu dosarul la litigii si sa n-o iau de la capat in cu totul alte conditii?