Osman a scris:
eu raman la parerea mea...ca e publicitate in cazul avocatilor care ii indica un drum de urmat unei persoane care solicita o solutie pentru o problema ...fiecare are dreptul constitutional la o parere, nu-i asa?...
Cu siguranta ca exista si este garantat acest drept constitutional.
Tocmai pentru a se putea exprima opinii exista forumul.Daca toti am fi de aceeasi parere nu s-ar mai putea discuta in contradictoriu.
Pe forum se poate expune o parere fara sa fie necesar sa ti ocupata persoana cand are treaba si poate citi si raspunde ulterior.
Nimeni nu este obligat sa citeasca ceea ce scrii.Nimeni nu poate fi fortat sa raspunde daca nu vrea.
Modalitatea de comunicare creaza posibilitatea ca cel ce vrea sa scrie sa nu oblige pe nimeni sa citeasca.
Se poate expune o parere care se care la fel de bine se poate expune si intr-o piata publica dar pietele sunt goale in zilele noastre...
Forumul reprezinta o modalitate de a spune ceva si de a fi ascultat atunci cand cel ce vrea sa asculte are si timpul necesar si cum comunicarea verbala este prea greu de realizat in zilele noastre...ramane o varianta viabila aceasta...de pe forum...