avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... publicitate pe avocatnet.ro
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

publicitate pe avocatnet.ro

In ce masura acordarea de consultatii pe avocatnet.ro de catre avocati incalca art. 231 alin. 2 lit c din Statutul profesiei de avocat?
Eu am zis ca au fost sanctionati, nu ca mi se pare mie ca trebuie sau nu.
Osman a scris:

q.e.d.
Nicaieri in toata discutia asta nu v-ati sustinut in niciun fel parerea ca "e publicitate in cazul avocatilor care ii indica un drum de urmat unei persoane care solicita o solutie pentru o problema", iar acum vorbiti de "aparut intr-o revista", fara macar sa precizati in ce consta "aparutul" respectiv. O discutie cu adevarat constructiva...
Osman a scris:

Corect,.,asa ati zis.
Simplul fapt ca a aparut intr-o revista nu inseamna nimic concret.
Ne puteti spune despre ce barou este vorba?
Sunt barouri care impiedica accesul tinerilor absolventi sa intre in profesia de avocat pe criterii care mie imi creaza nedumerire...
Ultima modificare: Joi, 20 Mai 2010
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatnet vs l 51/1995+statut Avocat Alexandru Gheorghe Avocat Alexandru Gheorghe In ce masura, participarea la acest forum, prin \"sfaturile\" pe care le dau avocatii, diferitelor persoane, incalca prevederile art 231 din Statut?....astept ... (vezi toată discuția)
Consultatii juridice prin firme de consultanta ContSters120042 ContSters120042 Cum am promis, va ascult, domnul coleg. Ca sa lamurim si cititorimea, dansul colegul enumera printre prestatorii de servicii legale cabinetele de avocatura, ... (vezi toată discuția)
Exista consiliere juridică gratuită pentru persoanele cu dizabilități? Cretu Jan Marian Cretu Jan Marian Dacă există aș dori să i-au legaura cu un ONG in vederea unei consilierii juridice. Aștept mesaj pe adresa mea de email: cretujanmarian@gmail.com, cu ... (vezi toată discuția)