Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

Cosmin-Traian Maglas 
	    	Consilier juridic

Cosmin-Traian Maglas 
	    	Consilier juridic	    

in conditiile cin se pune tot mai mult reducerea de personal si reducerea chelt.cu salarii de ce nu vrea min.de finante sa permita externalizarea activitatii de audit la institutii publice:(
 godspeed 
	    	Utilizator

godspeed 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 str8	                   

Subiect: Refuz de viza cfp
Buna ziua.
Daca am facut un refuz de viza cfp, in cat timp ordonatorul de credite, dpdv legal trebuie sa-si asume operatiunea pe ... (vezi toată discuția)
	                    str8	                   

Subiect: Refuz de viza cfp
Buna ziua.
Daca am facut un refuz de viza cfp, in cat timp ordonatorul de credite, dpdv legal trebuie sa-si asume operatiunea pe ... (vezi toată discuția)

danasavin	                   

există o reglementare legala a MFP care stabileşte plafonul financiar al unei autorităţi publice (ordonator secundar de credite), unde este necesară viza ... (vezi toată discuția)
	                    danasavin	                   

există o reglementare legala a MFP care stabileşte plafonul financiar al unei autorităţi publice (ordonator secundar de credite), unde este necesară viza ... (vezi toată discuția)

rambela	                   

Intr-o societate comerciala cu capital de stat CFPP il face directorul economic.Vreau sa stiu daca este sau nu incompatibil si temeiul legal . (vezi toată discuția)
	                    rambela	                   

Intr-o societate comerciala cu capital de stat CFPP il face directorul economic.Vreau sa stiu daca este sau nu incompatibil si temeiul legal . (vezi toată discuția)