avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1372 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj

in cazul asta nu are rost sa mai fac apel sau recurs,stau doar pe ginduri pt ca eu si avocatul meu nu am cerut in acest proces care dureaza de doi ani,ca aceasta diurna sa-mi fie atribuita,nu am invocat art. 31 alin 1litera d...am sustinut ca ne-au fost imprumutati de nasi....ce parere aveti,mai are rost apelul?multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Hornea , Avocat 17:40, 11 Mai 2010
Ati gresit ca nu ati spus ca este diurna. Fiind suma imprumutata cu atat mai mult e bun comun.
Daca faceti apel doar pe acest aspect...slabe sanse.
Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna termenul "apel" ? turkn turkn Am dat in judecata o persoana careia i-am imprumutat niste bani si nu mi i-a restituit. Judecatorul mi-a respins actiunea.Cu apel. Ce inseamna asta,care e ... (vezi toată discuția)
Recurs la divort cris_deo cris_deo buna seara. am incercat sa fac instanta de apel sa-mi faca dreptate intr-un proces de divort dar se pare ca atata timp cat in completul de judecata sa afla ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! poate fi luata diurna de sofer de tir pe comunitate ... Ionut bulboana Ionut bulboana Buna ziua ! Poate fi loata diurna de sofer de tir pe comunitate la stabilirea pensiei alimentare pentru minor ? Multumesc (vezi toată discuția)