avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... investire formula executorie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

investire formula executorie

Imi puteti spune care este procedura investirii unei ordonante de somatie de plata cu formula executorie? Va multumesc
Mai bine luati legatura telefonic cu cei de la arhiva respectivei instante, le comunicati ca le trimiteti prin posta cererea, taxele aferente si hotararea pentru a fi legalizata si investita si ii intrebati daca pot proceda la retransmiterea catre dvs a hotararii astfel legalizata si investita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa legalizare sentinta simona35 simona35 care este taxa de timbru pentru legalizarea unei hotarari judecatoresti, care imi trebuie in vederea investirii cu formula executorie . (vezi toată discuția)
Cum recuperez cheltuieli de judecata ? carmenspata carmenspata Buna ziua Domnule avocat.am si eu o intrebare la dumneavoastra.Am cistigat un proces pentru pensie de intretinere,mi sa achitat pensia de intretinere,dar ... (vezi toată discuția)
Somatie admisa OANA GORAN OANA GORAN deci, am Ordonanata de admitere a somatiei de plata,, dar nu vrea sa plateasca,,, cum pot recupera??? merg la executor judecatoresc sa-l execut silit??????? ... (vezi toată discuția)